Selidbe iz Holandije, Nemacke, Švajcarske, Austrije za Srbiju

Selidbe iz Holandije, Nemacke, Švajcarske, Austrije za Srbiju

Selidbe iz Holandije, Nemacke, Švajcarske, Austrije za Srbiju

Ako ste naš radnik koji je bio na privremenom radu u inostranstvu, odradili ste, stekli penziju i planirate da se vratite u Srbiju, mi smo agenecija koja će za Vas ogranizovati povratak odnosno kompletnu selidbu za Srbiju. Za međunarodne selidbe posedujemo neophodna vozila, stručnost, svu potrebnu dokumentaciju ćemo vam mi završiti. Radimo selidbe iz svih gradova Evrope za Srbiju i selidbe iz Srbije za inostranstvo. Najčešće smo radili selidbe za Češku iz Srbije, a najveći broj imamo selidbi Holandija Srbija. Naši ljudi najčešće se odlučuju i za povratk iz Holandije za Srbiju.

Takođe imamo iskustva i za sledeće međunarodne selidbe:

  • Selidbe iz Austrije
  • Selidbe iz Nemačke za Srbiju
  • Selidbe iz Švajcarske

Ovo su zemlje iz kojih najčešće selimo, ali selidbe možemo izvesti iz bilo koje zemlje u Srbiju. Brigu oko selidbe prepustite nama, mi ćemo vas kompletno spakovati, izvršiti prevoz vaših stvari do Srbije, raspakovati vas, a vaša je briga samo da sredite da primate zasluženu penziju u Srbiji. Ako imate veći broj stvari, procenite koliko vredi i da li treba sve poneti, ali svakao u zavisnosti od vaše količine stvari selidbe se mogu organizovati kombijem ili kamionom.

Selite se za Srbiju sa pravom agencijom za selidbe koja će učiniti da ma kolika razdaljina od Srbije, učunićemo da se preslite bez stresa i muke na carinama.

Selidbe iz Srbije za bilo koju zemlju u inostranstvu

Organizujemo i selidbe u inostranstvo, odnosno za sve one koje se seli iz Srbije. Za ovakve selidbe se moramo dogovoriti ranije, kako bi dogovorili sve detalje, isplanirali put. Posedujemo nova vozila sa GPS navigacijom. Ako se selite iz Srbije za inostranstvo kontaktirajte nas da se dogovorimo, imamo najpovoljnije cene selidbe.

Predlažemo da pogledate i selidbe Francuska, Belgija, Luxemburg i Češka.