Kartonske kutije i folije

kartonske-kutije

Kartonska ambalaža i ako na prvi pogled deluje potpuno nebitna i te kako je jedan od važnijih delova svake selidbe. Ni jedna selidba ne može proći bez kutija koje nisu spremljene, zapakovane i zalepljene. Neophodne su prilikom pakovanja garderobe, sitnih stvari, posuđa i svega što vam je toh trenutka palo pod ruke.

U ponudi imamo različite vrste kutija za selidbe:

    • Standardne kutije pogodne za opšte pakovanje i skladištenje
    • Velike kutije za selidbe pogodne za veće kućne uređaje, električne uređaje, tekstil, igradčke i slično.
    • Kutije za selidbu – dupli zidovi podrazumevaju višestruku upotrebu, pogodne su zateže i lomljive stvari, manje uređaje, knjige, ploče, diskove.
  • Kartonske kutije su rađene po posebnim dimenzijama i po kvalitetu se bitno razlikuju od običnih kartonskih kutija.

Streč folija za zaštitu stvari

Jedna od bitnih stvari prilikom pakovanja i zaštite vaših stvari je streč folija. Osnovne karakteristike streč folije su visoka providnost, veliko istezanje, snaga i otpornost na oštećenja i veoma niska cena što je čini idealnom kao zaštitu za selidbu. Izbor odgovarajuće folije zavisi od premeta koji se prenosi kao i od mašina koje se pakuju. Ako izaberete streč foliju treba da znate da ona prvenstveno štiti od vlažnosti i prljavštine. Zato ne oklevajte! Donosimo ih direktno na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Ako je potrebno mi ćemo vam znatno olakšati posao i naš profesionalni tim će sve potrebne stvari spakovati umesto Vas.

Pucketave folije su fleksibilne i providne rolne koje sadrže veliki broj malih vazdušnih čepova. One nude mekanu potporu i zaštitu od ogrebotina bolje nego papair za pakovanje i koriste se da bi zaštitili predmete tokom transporta i skladištenja. Pogodna je za sve vrste namestaja, lomljivih predmeta, stambenih elemenata, zaštitu mašina. Pvc folija je vodootporna, izuzetno laka, otporna na kidanje, pogodna za oblikobanje predmeta, postojana na toploti. Mi vas možemo snabdeti po najpovoljnijoj ceni u gradu. Pozovite ne oklevajte!