Prenos teških specijalnih tereta

selidbe-klavira

Jedna od naših brojnih i najtraženijih usluga selidbe je prevoz teških i specijalnih tereta. U specijalne terete spadaju klaviri, ta peći, sefovi, solarijumi. Prevoz takvih stvari je specifičan i nikada nemojte angažovati rođake, ili komšije zbog nastanka raznih trajnih oštećenja, ali i povreda ljudi koji pokušavaju na natovare teret. Naš tim ljudi, koji je specijalno obučen za takav teret će vam pomoći da bezbrižno prevezete na najudaljenije mesto. Klaviri osim težeine zahtevaju posebnu negu i zaštitu prilikom postavljanja i premeštanja da ne bi došlo do njihovog oštećenja. Članovi naše kompanije imaju decenijsko iskustvo u ovoj oblasti i uvek su spremni da izađu u susret. Naša ekipa će izabrati najpogodniju trasu za prevoz teškog terta, pratiti ga prilikom vožnje i izvršiti pretovar.

Selidbe, prevoz i prenos klavira i pianina

Selidbe klavira spadaju u prevoz specijalnih tereta. Osim što su teški i kabasti izuzetno su osetljivi, tako da selidba klavira ne zahteva samo surovu fizičku snagu, već potrebnu opremu za prenos klavira i tehniku. Tehnika utovara i istovara je vrlo važna jer se najčešće lomovi i oštećenja ovog muzičkog uređaja javljaju kada se klavir utovaruje ili istovaruje iz kamiona ili kombija. Klavir kao i ostale muzičke instrumente zamenjuju električni, pa sve češće umesto selidbe pianina i klavira imamo selidbe elktričnih klavira. Prevoz klavira je takođe važan, jer u toku transporta može doći do oštećenja koja će zauvek promenti zvuk. Unutrašnjost vozila za prevoz i sam muzički instrument se moraju dobro zaštititi

Prevoz prenos selidbe klavira po najpovoljnijm cena selidbe u Beogradu

Selidbe tea peći, sefofa, solarijuma, teških mašina

selidbe-sefovaJoš uvek za mnoge nezamenjivo grejno telo je tea peć. Napravljena tako da noću akumulira energiju kada je struja jeftinija 4 puta, a greje u toku dana, tako da je još uvek najekonomičnija za zagrevanje stanova. Tako i Vi ako se selite, bez svoje TA peći ne idete nigde. Selidbe tea peći su takođe specifične jer su veoma teške oko 180 kiligrama ali i više. Selidba TA peći se posebno dogovara i trebalo je obavezno napomenuti kada se dogovaramo oko selidbe.

Često imamao i zadatak selidbe solarijuma, teških mašina, strugova, ili sefova i kasa. Za sve selidbe specijalnih i teških tereta stojimo vam na raspolaganju po najpovoljnijim cenama selidbe.