Selidbe kancelarije, selidbe poslovnog prostora

Selidbe kancelarije, selidbe poslovnog prostora

Selidbe kancelarije, selidbe poslovnog prostora

Selidbe kancelarija ili selidbe poslovnog prostora nije lak zadatak. Za nesmetano preseljenje treba dobro upravljati komunikacijom od nameštaja do klijenta.

Organizujte preseljenje svoje kancelarije tako besprekorno da započinjanje posla na novom radnom mestu ne bude teže. Nekoliko saveta kako ovaj proces učiniti manje traumatičnim:

Planiranje selidbe kancelarije i poslovnog prostora

Planirajte korak po korak. Ako nećete angažovati profesionalne agenciju za selidbe kancelarija koje će usmeravati proces, savetuje se da pre nego što započnete bilo koji pokret pripremite mali akcioni plan u kojem delite zadatke, odgovorne, rokove i budžet. Postavljanje odgovorne osobe takođe će pomoći u rešavanju nepredviđenih problema koji se mogu pojaviti na tom putu.

Oslobađa vas nepotrebnih stvari! Iskoristite selidbe za naručivanje i odbacite sve ono što se godinama akumuliralo i nikada nije bačeno zbog nedostatka vremena ili neodlučnosti. Mnogi profesionalci zgrću ogromne arhive prošlih klijenata, radne papire i budžete; Selidbe kancelarija su dobar razlog da se rešite te težine. Ako je to komercijalno mesto, vreme je da pregledate ostatke i ostatke zaliha i pronađete im odredište.

Proverite svoju novu kancelariju nameštajem koji imate, ponekad je lakše i jeftinije prodati ili pokloniti posebno veliki komad nego angažovati posebnu teretnu robu i ljude koji će je premestiti. Obavezno spakujte sve važne dokumente i predmete u označene kutije; ovo će pojednostaviti rad tokom prvih nekoliko dana na novom mestu.

Prvo kablovi i komunikacije! Ožičenje mreže i interneta u vašoj novoj kancelariji može potrajati duže nego što mislite. Pogodno je imati dostupne alternative povezivanja ako vaš posao zavisi od tečne komunikacije.

Nakon selidbe kancelarija i firme oglasite novu adresu

Komunicirajte sa klijentima i drugim zainteresovanim stranama. Ne dozvolite da kupci i dobavljači saznaju za vašu novu adresu od starih komšija. Pripremite spisak kako biste mogli unapred da vas obavestite i izbegnete neprijatna iznenađenja. Obavezno pođite i da potražite ili vam pošaljete korespodenciju koju možete dobiti na prethodnu adresu. Plakat sa uputstvima za pronalazak na novoj adresi može tokom prvih meseci da vas vodi najviše ometanim.

To vam pomaže da se lako preselite i učinite vaše selidbe jednostavnijim, naš stručni tim za premeštanje kancelarija uvek spreman da spakuje i premešta vaše stvari.