13 različitih vrsta kutija za selidbe

13 različitih vrsta kutija za selidbe

13 različitih vrsta kutija za selidbe

Kada se preseljavate u novi dom, ništa nije od presudnije važnosti nego da imate pravo kretanje robe. Naravno, od svih potrebnih potrepština, kutije za selidbe su najvažnije. Srećom, postoje mnoge različite vrste kartonskih kutija koje olakšavaju vaš život (i vasu selidbu u Beogradu!). Od valovitih, kartonskih kutija do velikih drvenih sanduka, postoji kutija koja je dostupna za svaku stavku u vašem domu. Za brzu analizu različitih vrsta kutija koje treba da kupite prilikom kupovine u novom domu, pogledajte našu sveobuhvatnu listu ispod. Naša agencija za selidbe u Beogradu Jeftine selidbe prevoz se brine za pakovanje vašiih stvari i kod nas sus ve vaše stvari osigurane tokom selidbe.

13 različitih vrsta kutija za selidbe koje su potrebne prilikom preseljenja

Male kartonske kutije

Prilikom naručivanja pokretnih potrepština, obavezno kupite mnogo malih kartonskih kutija. U stvari, preporučujemo da većina vaših kutija bude mala. Razlog? Manje kutije su lakše za utovar i nošenje prilikom kretanja. Oni su takođe savršeni za male, teške predmete kao što su knjige, aparati, kuhinjsko posuđe, predmeti ostave i još mnogo toga. Ove male kutije za selidbe obično imaju dužinu od 12 do 14 inča.

Srednje kartonske kutije

Srednje kartonske kutije za selidbe su najpopularnija vrsta pokretne kutije. Ova kutija za veličinu je idealna za premještanje malih i srednjih kućanskih predmeta kao što su lonci, tave, vaze, okviri za slike, plišane životinje, igračke, odeća, posteljina i drugo. Ove kutije su dovoljno male da mogu da prevezu do kamiona koji se kreće, ali dovoljno velike da mogu da se nose sa širokim izborom kućanskih predmeta. Većina srednjih kartonskih kutija obično ima dužinu od 14 do 18 inča.

Velike kartonske kutije

Ako se selite u mali stan, biće vam potrebno samo nekoliko velikih kartonskih kutija. Važno je pakovati ove kutije sa velikim, laganim predmetima kao što su odeća, jastuci, posteljina, ćebad, toaletni papir, papirni ubrusi i još mnogo toga. Ako pakujete veliku kartonsku kutiju sa obiljem teških predmeta, onda ćete imati problema da je podignete tokom procesa kretanja. Velike kartonske kutije obično imaju dužinu od 18 do 24 inča.

Kutije za garderobu

Planirate selidbu garderobe sa sve ofingerima? Ako je odgovor da, onda će vam sigurno trebati nekoliko kutija za garderobu da nosite vaše haljine i odela. Ove kutije pružaju odličan način prenošenja vešanja bez njihovog skupljanja. Kutije za garderobu dolaze sa čvrstim, metalnim visećim šipkama – što olakšava nošenje odjeće unutra. Za više saveta o tome kako premestiti odeću na vešalicama, pogledajte ovde.

Teleskop kutije

Ako pomerate umetnička dela, retrovizore ili televizore ravnog ekrana, preporučujemo vam da kupite nekoliko teleskopskih kutija koje odgovaraju vašim stavkama. Ove kartonske kutije dolaze sa odvojenim gornjim i donjim delom koji se uklapaju u jednu kutiju. Jednostavno ubacite manji komad u veći dok celi predmet ne bude zaštićen kutijom. Ove kutije su idealne za sprečavanje pukotina i oštećenja krhkih, ravnih predmeta za domaćinstvo.

TV kutije sa ravnim panelom

Za male i srednje televizore sa ravnim ekranom preporučujemo da koristite TV ravnu ploču. Ove kartonske kutije su idealne za držanje i LED i plazma ekrana. TV kutije sa ravnim panelima su obično dugačke kartonske kutije pravougaonog oblika. Svaki televizor sa ravnim ekranom treba da označi “ovu stranu” kako bi zaštitio televizor dok je u tranzitu.

Plastične posude za selidbe

Plastična posuda koja ne propušta vazduh je način da se ide kada se radi o pakovanju sezonske odeće, električnih predmeta, kablova, krhkih predmeta i još mnogo toga. Ove kante su takođe savršene za svakoga ko planira da skladišti stvari nakon selidbe. Imajući u vidu da su providne, moći ćete brže da pronađete određene predmete kada se pakujete sa plastičnim posudama. Vodootporni materijal takođe štiti stvari od kiše i nevremena prilikom selidbe po kiši.

Kutije za registratore

Selidbe firme, kancelarije? Od fascikli sa datotekama i fascikli do olovaka i papira, kancelarijski materijal treba da se premesti pomoću kutija za registratore. Ove kartonske kutije dolaze sa ručkama i poklopcima za jednostavno pomeranje svih papirnih predmeta. Takođe se mogu složiti, što olakšava organizovanje kancelarijskih predmeta pre i posle selidbe firme i klancelarije.

Kutije za jelo i staklo

Oprema za jelo i staklo je najjednostavniji i najefikasniji način za pakovanje tanjira, čaša za vino i drugih komada. Ovi kompleti obično uključuju jednu malu ili srednju kartonsku kutiju i set kartonskih pregrada koji se uklapaju u kutiju. Razdelnici su dizajnirani tako da razdvajaju i štite krhke predmete dok istovremeno povećavaju prostor unutar kutije.

Kutije za lampe

Visoke podne lampe mogu biti problematične za selidbe. Ne samo da su podne lampe sklone lomljenju, već su i teške za pakovanje zbog velike veličine i jedinstvenog oblika. Unesite kutije lampica. Ove visoke i uske kutije od kartona omogućavaju vam da upakujete i isporučite podnu lampu na najefikasniji mogući način. Kutije za podne lampe osiguravaju da je vaša baza lampe sigurna i sigurna.
Potreba za premeštanjem hladnih i / ili zamrznutih proizvoda? Pored hladnjaka, preporučujemo vam da naručite nekoliko izolovanih kontejnera od pene kako biste mogli da nosite teret. Ovi penasti kontejneri su umetnuti u kartonsku kutiju i pokriveni su poklopcem od pene. Oni su dizajnirani da drže predmete pod kontrolom temperature tokom putovanja.

Drveni sanduk

Planirajte premeštanje velikih, vriednih predmeta kao što su umetnička dela, skulpture ili selidbe antikviteta? Možda će vam trebati drveni sanduk za teške uslove da biste poslali vaše stvari u novi dom. Paneli od drvenih sanduka su obično napravljeni od debelih šperploča i osigurani su čeličnim klipovima. Sanduk se takođe isporučuje sa odvojivim panelom za utovar i istovar.

Pakovanje madraca

U mnogim slučajevima, vrećica za madrac jednostavno je ne reže kada je u pitanju ispravna zaštita vašeg važnog pribora za krevet. Ako će vaš madrac biti ukrcan u kamion koji se kreće i / ili u skladište duži vremenski period, preporučujemo da investirate u kvalitetnu kutiju za madrace. Ove kartonske kutije pomažu madracima da ostanu u najboljem stanju dok su u tranzitu.