Selidbe Srbija, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Jagodinu

Selidbe Srbija, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Jagodinu

Selidbe Srbija, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Čačak, Jagodinu

Osim selidbe i prevoza u Beogradu naša agencija Centar za selidbe i prevoz vrši i uslugu međugradske selidbe. Najčešće gradovi u koje organizujemo selidbe za Vas su:

  • selidbe Novi Sad
  • selidbe Niš
  • Selidbe Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Valjevo
  • Selidbe Jagodina

Osim selidbe vršimo i kombi i kamionski prevoz robe i stvari po celoj Srbiji i inostranstvu.

Selidbe van Beograda se moraju bar dan, dva ranije dogovoriti, a sve zavisi od vašeg plana i razloga selidbe, pa se fizički i vremenski treba uklopiti, odnosno početi odmah ujutru rano, kako bi se sve završilo u toku jednog dana. Moramo se dogovoriti jer bilo bi dobro da ako možete ranije da se pakujete, odnosno da se stvari pripreme, da bi se ujutru krenulo na vreme i u toku dana raspakovale stvari.

Bilo da je u pitanju selidba iz Beograda u Novi Sad ili Beograd Niš, Beograd Kragujevac, Čačak Kraljevo i Valjevo ili bilo koja dva različita mesta u Srbiji mi ćemo vas preseliti najkvalitetnije što možemo. Sve zavisi od mesta preseljenja i broja vaših stvari, ali u praksi se mnogo bolje pokazalo da Vas spakujemo jedan dan ranije, a sledeći dan utovarimo stvari u kombi ili kamion, transportujemo na vašu relaciju, istovarimo i raspakujemo stvari.

Za selidbe van Beograda preporuka je da se ovako organizujemo:

  • prvi dan: priprema selidbe – pakovanje i montaža
  • drugi dan: prevoz stvari – istovar – raspakivanje i postavljanje stvari

Svakako bez obzira da li imamao dva dana na raspolaganju, uslugu počinjemo tako što se pakujemo ako je moguće što ranije, demontiramo nameštaj i sve kompletno zaštitimo i utovarimo i krećemo na put. Naravno uvek se prilagođavamo svim vašim potrebama, po planu i vremenskim rokovima, a cilj nam je da vas preselimo po najnižim cenama selidbe i završimo celokupan posao na obostrano zadovoljstvo.

Osim selidbe u Srbiji, imamo u dugogodišnju uslugu međunarodne selidbe i kombi prevoza u inostranstvu.