Besplatna procena selidbe

besplatna-procena-selidbe

Naša agencija za selidbe Beograd vam je obezbedila besplatnu uslugu procene troškova selidbe. Na osnovu raznih faktora (vrste i količine nameštaja i stvari, visine spratnosti zgrade iz koje se selite, i dužine relacije prevoza) mi ćemo proceniti koliki je broj radnika potreban prilikom selidbe, koje je transportno vozilo adekvatno, da li je potrebno neki namestaj demontirati i što je najvažnije u ovim teškim vremenima koliko će vas usluga selidbe koštati. Naše stručno osoblje će na llicu mesta doći i pretračunati tačan iznos novca koji vam je neophodan za selidbu, bez ikakvih dodatnih i skrivenih troškova. Svi znamo da je u takvim situacijama svaki dinar jako važan i da je za vas javažnija cena selidbe.

Daćemo Vam najpovoljnije i najjeftiniju ponudu za vašu selidbu. Možemo Vam izložiti više mogućnosti, a na vama je da izaberete onu koja vam najviše odgovara. Tokom procene možete se dogovoriti da li postoji potreba  da se neki komad nameštaja preseli specijalnom metodom.

Šta je važno da znate kada tražite selidbe cene i šta određuje koliko će vas koštati selidba? Važno je da zante da se bez besplatne procene selidbe u Beogradu ne upuštate u avanturu selidbe ni sa jednom agencijom selidbe. Morate pre početka selidbe da zante tačnu cenu selidbe, to jeste koliko će vas vaša selidba koštati.

Popunite formular ispod i prijavite se za besplatnu procenu selidbe

[contact-form to=’petrovic.design@gmail.com’ subject=’besplatna procena’][contact-field label=’Ime i prezime’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’/][contact-field label=’Adresa sa koje se selite’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Adresa na koju se selite’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Datum kada planirate selidbu’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Šta se seli (popis stvari)’ type=’textarea’/][contact-field label=’Komentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]