Dostava namestaja Ikea, Emezeta, montaza namestaja

Dostava namestaja Ikea, Emezeta, montaza namestaja

Dostava namestaja Ikea, Emezeta, montaza namestaja

Osluškivanjem potreba naših klijenta, osim selidbe možete nas angažovati za uslugu dostava namestaja Ikea. Naša agencija selidbe Beograd od samog početka svog poslovanja u Beogradu postavila je standarde i kvalitet usluge koju nudimo na selidbama u Beogradu i Srbiji, tako i na selidbama u inostranstvo.

Zašto smo mi najbolje rešenje za sve vrste usluga selidbe i prevoza? Zato što svakom poslu pristupamo krajnje ozbiljno, garantujemo vam preciznost i visok kvalitet, sigurnost u prevozu vašeg nameštaja njegovoj montaži i demontaži. Kod nas imate realne cene selidbe u Beogradu, tako da možete očekivati i povoljne cene motaže i demontaže nameštaja, kao i dostavu namstaja iz Ikee, Emezzete, Kare, Domino, Simpo, Katra, Urban line, Kvadra i slično.

Usluga dostava namestaja iz Ikea Beograd

  • Dostava i kupovina namestaja iz salona namestaja Ikea, Emmezeta i slično
  • Prevoz i montaža nameštaja na novoj lokaciji, po potrebi demontaža
  • Usluge montaže nameštaja od masiva ili iverice
  • Montaže kuhinje sa svim kuhinjskim elementima
  • Montaže spavaćih soba sa krevetima, omarmira, kliznim ormanima …
  • Montaža pojedinačnih elemenata namestaja
  • Demontaža namestaja koja je potrebna u cilju selidbe i lakšeg prevoza i prenosa namestaja

Da napomenemo da dostavu namestaja iz IKea Beograd ne vršimo samo u Beogradu već i na području cele Srbije. Možemo se dogovoriti po potrebi ako imate posebne zahteve u prevozu i isporuci nmestaja na vašu adresu.

Postupak narudžbe je vrlo jednostavan i može se obaviti u dva klika (klik 1 i klik 2).
Na stranicama Ikee napunite svoju “košaricu” koju nam zatim pošaljete mailom, a kupljena roba bit će u najkraćem roku dostavljena na Vašu adresu.

Namestaj koji ste kupili dovozimo vam bez obzira gde se nalazite, na kom ste spratu.

Kada nas angažujete za dostavu namestaja možete računati na uslugu koja je kompletna. Naši profesionalni radnici će dopremiti vaš nameštaj koji ste naručili, otpakovati ga i premestiti na mesto u stanu po vašoj želji. Montiraće ga, a ako imate stari namestaj koji vam ne treba, po potrebi demontiraće ga i odvesti na gradsku deponiju. Ambalaža koja ostane od nameštaja u koji je bio zapakovan je naša briga.

Sa preko 10 godina iskustva u poslovima selidbe i transporta, vršimo sve usluge motaže kancelarijskog i kućnog namestaja svih domaćih i stranih proizvođača. Mi prevozimo sve, belu tehniku, namestaj bilo jedan komad ili komplet namestaj za opremanje vašeg stambenog ili poslovnog prostora.