Selidbe i prevoz namestaja

Selidbe i prevoz namestaja

Selidbe i prevoz namestaja

Prevoz nameštaja je odgovoran posao. Ne rizikujte oštećenje vašeg nameštaja zidova ili sopstvenih leđa, naš profesionalni tim za selidbe će vam pomoći. Mi smo specijalisti za kombi prevoz stvari, nameštaja uključujući i velieke teške komade nameštaja, specijalne terete i selidbe klavira.

Prevoz nameštaja se mora dobro isplanirati, da se ne bi pojavile neželjen posledice bili prilikom utovara ili istovara nameštaja. MI imamo svu potrebnu opremu nephodnu za prevoz nameštaja, a po potrebu nameštaj možemo da spuštamo ili unosimo u objekat preko terase, podizanjem ili spuštanjem sa konopcima.

Kako organizovati prevoz namestaja

Nameštaj jedna od krupnih stavki u toku prevoza i selidbe svakog domaćinstva. Najvažnije je nameštaj dobro zaštiti, kako bi stigao neoštećen u vaš novi dom. Po želji i dogovoru sa vama možemo izvršiti pakovanje i zaštitu vaših stvari selidbu isti dan. Takođe su zaštitnu opremu isporučujemo na kućnu adresu.

U toku prevoza nameštaja uvek postoje delovi koji mogu međusobno da se ogrebu recimo sto sa metalnom osnovom i staklenom tablom. Oni se moraju spakovati odvojeno. U toku transporta nameštaje posebno treba obratiti pažnju na oštre uglove, pa nameštaj treba pakovati pažljivo da se izbegne oštećenje na površinma susednih objekata.

Zato je najvažnije pri pakovanju koristiti streč foliju za zaštitu, a puc pus foliju treba koristiti za nameštaj od staklenih deova i ostale krhke delove. Posebno obratiti pažnju na najlomljivije delove koji moraju biti zaštićeni puc puc folijom za masimalnu zaštitu tokom procesa isporuke.

Drvene i obojene, lakirane površine treba da se spakuju kako bi se izbegla ulegnuća, ogrebotine i druga neželjena iznenađenja. Sve što je lomljivo mora biti naglašeno da je lomljivo.

Utovar i istovar namestaja

E to je tek posebna priča. Najmanji sudar sa zidom, vratima vas može koštati previše. To je razlog zašto mi preporučujemo selidbe sa profesionalcima, a ne sa komšijama koje hoće da pomognu. Kada pomerate nameštaj po podu dolazi do ogrebotina i deformacija na podovima. Unutrašnji delovi nameštaja kao police i drugi elementi je nabolje da se skinu prilikom transporta i prevošenja vašeg nameštaja.

Naš cilj je uvek dugoročan odnos sa klijentima, zato smo posvećeni maksimalnom pružanju usluga najvišeg kvaliteta i profesionalizma, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih korisnika.