Odvoz nepotrebnih stvari i čišćenje podruma

Odvoz nepotrebnih stvari i čišćenje podruma

Odvoz nepotrebnih stvari i čišćenje podruma

U cilju poboljšanja kvaliteta naše usluge, kao i kompletiranja i mogućnosti da sve završite brzo i jednostavno vremenom smo shvatili potrebe svojih klijenata i dodatno povećavali spektar usluga koje pružamo. Jedna od njih je i odvoz bespotrebnih stvari, starog nameštaja i ostalih starudija na deponiju ili mesto po vašem izboru. Dobra stvar je što ovo radimo apsolutno besplatno. Osim odvoza bespotrebnih i starih stvari na deponiju radimo i čišćenje podruma. Kada se selite morate i isprazniti svoj podrum, a podrum je najčešće mesto gde ste godinama odlagali stvari koje vam nisu potrebne.

Otarasite se bespotrebnih stvari u toku selidbe

Selidbe su najbolja prilika da pobacate sve stvari koje vam više nisu potrebne. Znate i sami kako to ide, godinama se neke stvari nagomilavaju, sve se to gomila i zauzima prostor koga ionako nemate dovoljno. Svašta smo mogli da vidimo u toku selidbe, kakvih se tu bespotrebnih stvari nakupi. Od obuće koju ne možete tek tako da bacite, do raznog reklamnog materijala koji vam uvaljuju na svakom koraku, a vi ih samo negde odložite, razmišljajući da će vam trebati. Tu su igračke koje su dobrim delom i pokvarene, ili su ih deca odavno prerasla. Stari šasopisi, garderoba koju ko zna kada ste zadnji put obukli … Sve to ili poklonite, ili pobacajte …

Tako ćete znatno smanjiti količinu stvari za selidbe i pakovanje, lakše i manje će se nosti, sve što vam ne treba, rešite ga se već jednom.

Odvezimo i vaš stari nameštaj, jer verovatno je da se nešto neće ni uklapati u novom domu, a možda je već i toliko istrošen da je vreme za zamenu.

Ako imate podrum, ispraznićemo ga, samo pogledajte da li treba nešto da zadržite ili ne.