Odvoz nepotrebnih stvari i čišćenje podruma

Odvoz nepotrebnih stvari i čišćenje podruma

Odvoz nepotrebnih stvari i čišćenje podruma

U cilju poboljšanja kvaliteta naše usluge, kao i kompletiranja i mogućnosti da sve završite brzo i jednostavno vremenom smo shvatili potrebe svojih klijenata i dodatno povećavali spektar usluga koje pružamo. Jedna od njih je i odvoz bespotrebnih stvari, starog nameštaja i ostalih starudija na deponiju ili mesto po vašem izboru. Dobra stvar je što ovo radimo apsolutno besplatno. Osim odvoza bespotrebnih i starih stvari na deponiju radimo i čišćenje podruma. Kada se selite morate i isprazniti svoj podrum, a podrum je najčešće mesto gde ste godinama odlagali stvari koje vam nisu potrebne.

Verovatno najveća greška kod pakovanja koja ljudi čine kada spakuju svoje stvari jeste to što ne uspevaju prvo da sortiraju svoje stvari, i kao rezultat toga, uzimaju sa sobom stvari koje stvarno neće koristiti u svojim novim kućama ili stanovima. Dakle, u osnovi, ono što se dešava je to što se opterećuju dodatnim prtljagom koji ih košta novcem (veći troškovi prevoza) i vremenom (produženi proces pakovanja).

Otarasite se bespotrebnih stvari u toku selidbe

Selidbe su najbolja prilika da pobacate sve stvari koje vam više nisu potrebne. Znate i sami kako to ide, godinama se neke stvari nagomilavaju, sve se to gomila i zauzima prostor koga ionako nemate dovoljno. Svašta smo mogli da vidimo u toku selidbe, kakvih se tu bespotrebnih stvari nakupi. Od obuće koju ne možete tek tako da bacite, do raznog reklamnog materijala koji vam uvaljuju na svakom koraku, a vi ih samo negde odložite, razmišljajući da će vam trebati. Tu su igračke koje su dobrim delom i pokvarene, ili su ih deca odavno prerasla. Stari šasopisi, garderoba koju ko zna kada ste zadnji put obukli … Sve to ili poklonite, ili pobacajte …

Tako ćete znatno smanjiti količinu stvari za selidbe i pakovanje, lakše i manje će se nosti, sve što vam ne treba, rešite ga se već jednom.

Odvezimo i vaš stari nameštaj, jer verovatno je da se nešto neće ni uklapati u novom domu, a možda je već i toliko istrošen da je vreme za zamenu.

Ako imate podrum, ispraznićemo ga, samo pogledajte da li treba nešto da zadržite ili ne.