Selidbe Beograd

Selidbe Beograd

Osnovna i primarna delatnost naše agencije za selidbe su selidbe Beograd. Naš cilj je da postanemo vodeća agencija za selidbe u Beogradu, koja će nuditi najkvalitetniju uslugu po najpristupačnijoj ceni selidbi. U ovom poslu opstajemo već skoro desetak godina i iz godine u godinu podižemo nivo i kvalitet usluge, a cenu selidbe spuštamo.

Selidbe u Beogradu su lakše sa nama

Beograd je centar regiona, grad u koji se godišnje po statistikama doseli i do 40 000 ljudi iz raznih razloga. Naš zadatak je da svim našim sugrađanima koji se sele da taj posao maksimalno olakšamo i učinimo selidbu sa što manje stresa i nepredviđenih problema. Selidbe u Beogradu se specifične, jer Beograd je grad koji živi 24 sata dnevno, radi se, gradi, često su mnoge ulice zatvorene iz raznih razloga. Jednosmerne ulice, zabrana saobraćaja, pokvareni liftovi, parking daleko od zgrade, nema pristupa do same zgrade, sve su to okolnosti koje jasno stavljaju do znaja da selidbe Beograd nisu posao za amatere.

Selidbe Beograd vrste usluge

Osluškivajući potrebe svojih klijenata tokom dugogodišnje prakse u organizaciji selidbe došli smo do neka tri tipa selidbe koje možemo da vam predložimo. Naša praksa je pre svake selidbe izađemo na teren i dogovorimo se o svim detaljima, a vama kažemo cenu selidbe koja je konačna i neće se menjati u toku selidbe.

Zašto kažemo neće se menjati u toku selidbe, jer postoji veliki broj agencija koje daju početnu nisku cenu selidbe, a kasnije u toku selidbe je povećavaju.

Čuvajte se takvih agencija za selidbe Beograd

Selidbe Beograd ključ u ruke

Najpopoularnija vrste usluge selidbi u Beogradu je selidba po principu ključ u ruke. Na dan selidbe mi dolzimo kod vas i nosimo sa sobom sve kutije za selidbe i ostali materijal za zaštitu vaših stvari. Pakujemo vaše stvari, štitimo ih streč folijom, puc puc folijom. Zatim ih pažljivo iznosimo iz vašeg stana i tovarimo u naše vozilo. Naša vozila su uredna, čista i specijalno tapacirana za selidbe, kako bi sve vaše stvari bile bezbedne. Vršimo prevoz stvari do mesta gde se selite. Zatim ide istovar, i raspoređujemo stvari po vašem upustvu. Raspakujemo stvari. Često su potrebne usluge demontaže nekih delova nameštaja koji ćemo ponovo sastaviti u vašem novom domu. Kakva je vaša uloga u ovoj selidbi? Čak ne morate ni da budete prisutni, jer mi ćemo raditi sve po unapred napravljenom dogovoru sa vama, a možete samo nadgledati radove i davati instrukcije oko rasporeda stvari. Ako imate stvari koje vam nisu potrebne, za vas odradićemo besplatano odvoz stvari na deponiju.

Selidba od vrata do vrata

Ovakav tip Beograd selidbe se zasniva na varijanti da vi sami pakujete svoje stvari (ko može bolje spokavati vaše stvari nego vi sami), mi ih utovarimo, prevezemo i istovarimo, avi sami raspakujete. A sada malo detaljnije objašnjenje. U većini slučajeva selidba počinje tako što vam mi dostavimo kutije za selidbu besplatno na vašu kućnu adresu. Vi pakujete svoje stvari, zaštite ih. U svakom slučaju mi ćemo vam pomoći oko zaštite stvari i sve ostalo što je neophodno. Naš posao je da stvari utovarimo u naše vozilo i prevezemo do nove adrese. Vršimo istovar stvari, a vi ih sami lagano raspoređujete. Naravno mi smo još uvek tu da sve komade krupnog nameštaja rasporedimo po vašoj želji.

Za selidbu samo nam treba prevoz

Za ovakav tip selidbe, vi ste sve sami obezbedili, ali jedino što nemate to je adekvatno vozilo za prevoz stvari. Mi tu opciju zovemo iznajmljivanje kombija ili kamiona sa vozačem. Naše je samo da vršimo prevoz vaših stvari, a sve ostalo je vaša briga. Potrebno je da obezbedite utovar i istovar vaših stvari. Ovakav tip selidbe je narzičniji po vašu imovinu, jer selidbe ipak nisu posao za amatere.

Nadamo se da smo vam ukratko opisali šta možete da očekujete od naše agencije za selidbe – se vidimo kod vas na besplatnoj proceni selidbe Beograd.