Selidbe apartmana, malih stanova garsonjera

Selidbe apartmana, malih stanova garsonjera

Selidbe apartmana, malih stanova garsonjera

Selidba apartmana, malog stana, garsonjere, prostorije je isto tako komplikovana kao i selidba velikog stana. I ovde je glavna stvar – praviti plan na vreme.

Razmislite i odgovorite na nekoliko osnovnih pitanja:
– Šta planirate da ponesete sa sobom na novu adresu? Koliko brzo želite da se preselite? Koji bi budžet bio prihvatljiv?
Veoma je korisno da odmah sve stavite na papir. Tokom priprema za selidbe apartmana, garsonjera, malih stanova, ova lista će biti pretrpana novim informacijama: cene, grafikoni, kalkulacije, skice rasporeda, a sve to će vam svakako dobro doći na vašem novom mestu!

Čim su odgovori na glavna pitanja spremni i kada se napravi najjednostavniji plan, potrebno je da odlučite da li je u stanu nameštaj koji će biti teško ili nemoguće ukloniti kada se montira. Kauč, garderoba, krevet i drugi namještaj nestandardnih ukupnih dimenzija morat će se rastaviti i bolje je to unapred rešiti. Označite u svom planu broj “teških” pozicija nameštaja. Rastavljena, vaša imovina će bolje preživeti selidbu, a nekim kuhinjskim setovima zabranjena je selidba bez prethodne analize. Pročitajte više o montaži i demontaži namještaja.

Kada je postalo jasno šta tačno treba da se rastavi i transportuje, vreme je da razmislimo o sledećoj fazi – pakovanju nameštaja. Pogodna usluga naše kompanije za jeftine selidbe u Beogradu je da kombinujemo demontažu nameštaja sa pakovanjem njegovih delova. To štedi vreme i novac, i što je najvažnije, vaše stvari će biti upakovane u najpogodnije materijale na najbolji mogući način. Možete naručiti bilo koji ambalažni materijal od nas. Nakon što je sav posao završen, njegovi ostaci nakon selidbe se sakupljaju i bacaju.
Procenite na osnovu broja stvari koje treba da se zapakuju i takođe popravite svoja razmatranja na papiru. U ovoj fazi, podaci mogu biti veoma primerni, jer su dizajnirani da olakšaju našoj kompaniji da ispuni nalog za potez. Kao rezultat toga, menadžer transporta nameštaja će proveriti i razjasniti sve, tako da nema razloga za brigu ako se obratite profesionalcima.

Sada imate približnu, ali detaljnu informaciju o tome šta želite od tog poteza. To će biti dovoljno da se formuliše zadatak rukovodioca agencije za selidbe – Jeftine selidbe Beograd. Pozovite nas telefonom i objasnite operateru sve o vašoj selidbe. Budite spremni na sledeća pitanja: Koja je vaša trenutna adresa? Kojoj adresi trebam dostaviti? Ima li u prostoriji posebno teških ili krhkih predmeta? Šta tačno treba da se rastavi i da li se to može uraditi uoči selidbe? Koliko stvari treba spakovati? Datum preseljenja i vreme koje mu je dodeljeno? Postoje li ograničenja u pristupu dvorištu i ulazu?

Ova i druga razjašnjavajuća pitanja pomoći će našoj kompaniji da se dobro pripremi za vaše preseljenje. Međutim, ako govorimo o dvosobnom ili trosobnom stanu, preporučujemo da pozovete menadžera z aselidbe koji će doći kod vas.