Selidba, vreme je da se zamislite

Selidba, vreme je da se zamislite

Selidba, vreme je da se zamislite

Selite se, čestitamo, ili da kažemo delimo sa vama, sva osećanja vezana za selidbe. Pomešana osećanja, strah, sreča, tuga, razmišljanje da li će sve proći kako treba i da li će se završiti na vreme. Sigurno da ako se prvi put selite imate bojazan i koliko će na kraju biti cena selidbe i kakav ćete imati odnos sa rdanicima koji će vašu celokupnu imovinu provući kroz ruke.

Selite se sa profesionalcima Agencija za selidbe u Beogradu – Jeftine selidbe Beograd

Zašto strah i nespokoj, pa čak i kod onih kojise sele na bolje mesto, na uslove koji ispunjavaju sve njihpve zahteve, uvek je neki teret u stomaku i uvek čuveno pitanje “šta ako tamo”. Po psihologiji selidba je stres koji je ravan gubitku bliskog člana porodice, gubitku stalnog posla ili razvodu braka. Vidite da čak i u najboljim i idealnim uslovima uvek je pitanje okoline, kako i da li ćemo se uklopiti u okolinu. Kakav je komšiluk, kakva će biti njihova reakcija i da li ćemo štrčati u okolini. Preisputujemo sebe da li smo doneli ispravnu odluku i da li je selidba baš bila potrebna.

Zbog toga je važan izbor dobre agencije za selidbe u Beogradu ključna stvar

Važno je da zauzmete poztivan stav prema svojoj selidbi, razmišljajte pozitivno. POčnite tako što ćete napraviti spisak aktivnosti vezanih za vašu selidbu. Kada imate sve to na papiru, lakše je, i videćete da imate poptuni osećaj da sve drđite pod kontrolom, a upravo tako i jeste, vi sami kontrolišete svoju selidbu. Vi potpuno upravljate situacijom.

Šta vam je sve potrebno tokom selidbe?

Presaberite se sta vam je sve potreno i da li imate pri ruci:

  • kutije i vreće za stvari
  • samoljepljive trake, markere za pisanje i označavanje kutija za selidbe
  • zaštitne rukavice, prekrivače i ćebad koji vam ne trebaju
  • stare časopise i novine za oblaganje lomljivih, krhkih i osjetljivih stvari
  • sredstva za čišćenje prostorija i preostalih polica nakon iznošenja svih kutija

Razvrstajte sve stvari u različite kategorije – odeća, posteljina i tekstil, posuđe, zidne slike, fotografije, vaze i dragocenosti, knjige, biljke, nameštaj itd. Ak imate mnogo stvari, treba će vam pomoć prijatelja, rodjaka i poznanika. Samo nemojte zaboraviti da ih na vreme obavestite o planovima i danu za selidbu.

Obavestite i bivše i nove komšije o selidbi, jer selidba pravi buku, muvaju se nepoznata lica po hodnicima. Naša preporuka je da angažujete profesionalnu agenciju za selidbe, a naša agencija za selidbe – Jeftine selidbe Beograd vam je na raspolaganju.